Lastik Yol Yardımı Acil Çözüm Sunar!

Lastik Yol Yardımı Acil Çözüm Sunar!

Lastik Yol Yardımı

Kendi güvenliğimiz ve araçlarımızın bakım onarım gibi faaliyetleri açısından yol yardım hizmetleri büyük önem taşımaktadır. Herhangi bir arıza ve kaza anında kurumsal bir firmadan yol yardım hizmeti talep etmek, bizi büyük masraflardan kurtaracağı gibi seyahatimize kaldığımız yerden devam etmemize de olanak tanır. Yol yardım hizmetleri içinde son yıllarda en çok ilgi gören konu ise lastik yol yardımı.Lastik Yol Yardımı Acil Çözüm Sunar!

Lastik Yol Yardım Hizmeti Nedir?

Lastik patlaması ve lastikle ilgili aracınızla trafikte seyir halindeyken karşılaşabileceğimiz diğer durumlar için mutlaka önlem almamız gerekir. Lastiğimiz patladığında stepne ve kriko takımımız olsa da bu aletler ile lastiği değiştirmek, teknik bilgiye sahip olmadan pek mümkün olmamaktadır. Bu nedenle günümüzde pek çok sürücü, bu zahmetli uğraş yerine lastik yol yardımı almayı tercih etmektedir. Bunun en büyük sebebi ise hem zaman kazanmak ve hem de yolculuğa kesintisiz devam etmektir.

Yol Yardım Hizmetleri İçinde Neler Bulunur?

Kurumsal bir firmadan yol yardım paketi satın alıyorsanız bu paketin içinde lastik yol yardımı gibi ihtiyacınız olabilecek tüm hizmetler mevcut olacaktır. Söz gelimi Tur Assist yol yardım paketleri sizlere aşağıda detaylandırılan hizmetleri sunar.

  • Yol kenarı yardım
  • Çekici hizmeti
  • Lastik desteği
  • İndirimli kiralık araç desteği
  • Oto çilingir
  • Hastalık durumunda nakil
  • Ulaşım ve konaklama desteği
  • Bilgi ve organizasyon hizmetleri

Tur Assist tarafından size sunulan yol yardım paketleri, yolculuk sırasında sizin ve sevdiklerinizin başına gelebilecek onlarca aksiliğe karşı tek telefonla çözüm üretir. Yani lastik yol yardımı ile ilgili acil durumlarda Tur Assist yardımınıza koşar!

Tur Assist yol yardım paketleri, lastik patlamasından araç arızalarına, benzin bitmesinden anahtar kaybolmalarına kadar geniş bir yelpazede aracınızı güvence altına alır. Ayrıca yol yardım paketleri gerekli durumlarda aracınızın servise çekilmesini sağlar, hatta ani yaralanma ve hastalık durumunda ambulans veya refakatçi doktor tarafından, en uygun kabul edilen herhangi bir nakil aracıyla, en yakın tıbbi merkeze götürerek sizleri de koruma altına alır.

Tüm Türkiye’de 7/24 yol kenarı yardım hizmeti! Akü bitmesi, lastik patlaması gibi aksaklıklar sebebiyle aracınızla yolda kaldığınızda Tur Assist yanınızda. Türkiye’nin neresinde olursanız olun, Tur Assist yol yardım hizmeti 7 gün 24 saat imdadınıza yetişir. Mobil ekiplerimiz en kısa zamanda olay yerine ulaşarak aracınızın servise çekilmesine gerek kalmadan aracınızı olay yerinde onararak yola devam etmenizi sağlar.

Lastik kategorimize dönebilir ya da Arazi Lastikleri hakkında da detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

No Image Found
Call Now Button